Siirry sisältöön
Suomi
  • Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.

Roolit järjestelmän ja yrityksen tasolla

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten rooleja hallitaan MaestroNG:ssä järjestelmä- ja yritystasolla. Roolien avulla käyttöoikeuksien hallinta on tehokasta, sillä käyttäjät saavat oikeutensa roolien kautta. Ohjeessa kuvataan uusien roolien luominen, roolien ylläpito, käyttöoikeuksien määrittäminen sekä käyttäjien liittäminen rooleihin.

Hyvin suunniteltujen roolien - eli käyttäjäryhmien - avulla käyttöoikeuksien hallinnointi on helppoa ja nopeaa. MaestroNG luo automaattisesti esimerkiksi Administrators -roolin sekä yrityskohtaisia rooleja silloin, kun yritys perustetaan. Valmiiden roolien lisäksi voit luoda itse rooleja tarpeen mukaan. Tällainen voisi olla esimerkiksi Tilitoimiston kirjanpitäjät -rooli.

Luo roolit käyttäjäkunta huomioiden. Roolien luominen toiminnoittain helpottaa hallinnointia. Yksittäiset käyttäjät liitetään yhteen tai useampaan eri rooliin. Käyttäjä perii kaikki ne oikeudet, jotka roolille on annettu mitä tahansa kautta. Oikeudet eivät poissulje toisiaan.

Voit hallinnoida rooleja sekä järjestelmän tasolla että yrityksen tasolla.

 

Roolien hallinta MaestroNG -järjestelmän tasolla

Valitse päävalikosta Asetukset/Roolit.

Näet kaikki järjestelmän roolit Järjestelmän tasolla näet pääkäyttäjänä kaikki järjestelmään perustetut roolit yrityksestä riippumatta.
Suodata roolilistaa Voit suodattaa listaa roolin nimen mukaisesti tai yrityksen mukaan.
Muokkaa roolia

Avaa rooli eli käyttäjäryhmä muokkautilaan klikkaamalla oikean reunan kynäkuvaketta.

  • Voit lisätä käyttäjän rooliin valitsemalla Lisää uusi käyttäjä
  • Voit poistaa käyttäjän roolista klikkaamalla roskakori-kuvaketta
  • Voit muokata roolin tietoja klikkaamalla Muokkaa
  • Voit poistaa roolin klikkaamalla Poista rooli

Kun rooli poistetaan, kaikki roolin mukaiset käyttöoikeudet poistetaan käyttäjiltä.

Uusi rooli Luo uusi rooli valitsemalla Uusi rooli näkymän yläreunasta. Annan roolille kuvaava nimi ja kuvaus.

Uuden roolin luominen

Roolit perustetaan aina järjestelmä tasolta. Voit luoda uuden käyttäjäryhmän valitsemalla työkaluriviltä Uusi rooli.

Nimi Määritä roolille kuvaava nimi, esimerkiksi Ostolaskun tarkastajat
Kuvaus Tähän kenttään voit tarvittaessa kirjata tarkempia tietoja ryhmästä hallinnointia helpottamaan.
Sähköposti Informatiivinen tieto, voidaan täyttää tarvittaessa.
Omistaja Omistajakenttään voit hakea henkilön, joka voi hallinnoida ryhmää, vaikka hänellä ei olisi pääkäyttäjäoikeuksia. Esim. talouspäällikkö voisi tällöin lisätä tai poistaa henkilöitä ryhmään, vaikkei hänellä ole muuten oikeuksia käyttäjien hallintaan.

 

Uudelle roolille on annettava esimerkiksi perusoikeudet yritykseen ennen kuin se näkyy yritystason roolien hallinnassa. Jos roolille ei ole annettu oikeuksia minkään yrityksen tietoihin, se näkyy vain järjestelmätasolla. Kun roolin tiedot on tallennettu, voit halutessasi liittää rooliin jäseniä. Kun olet antanut roolille oikeuksia yritykseen, voit hallinnoida roolin jäseniä myös yritystasolta.

 

Oikeuksien määrittäminen roolille

Kun uusi käyttäjäryhmä on luotu, annetaan oikeudet eri toimintoihin sovelluskohtaisesti. Administrators-käyttäjäryhmällä on kaikki oikeudet oletuksena päällä, eikä niitä kannata muuttaa.

Siirry Asetukset-valinnan kautta ylläpidon aloitusnäkymään. Valitse oikea yritys ja valitse Oikeudet. Valitse Lisää uusi ja valitse perustamasi rooli Nimi-valikosta. Anna roolille Oikeus päästä yritykseen ja valitse Tallenna. Oikeus päästä yritykseen on perusoikeus yrityksen tietoihin, ja se tarvitaan kaikkia sovelluksia käytettäessä. Tämä oikeus ei anna mitään muita oikeuksia roolin käyttäjille.

Uusi rooli näkyy tämän jälkeen myös yritystason roolien hallinnassa. Voit esimerkiksi valita Käyttäjät ja roolit, ja avata yritystason roolien hallinnan, josta näet kaikki tämän yrityksen roolit. Uudessa roolissa ei ole vielä jäseniä, joten valitse lisäksi Näytä roolit joissa ei ole jäseniä.

 

 

Roolien hallinta yrityksen tasolla

Yrityksen Käyttäjät ja roolit -näkymästä näet kaikki tämän yrityksen roolit ja käyttäjät, ja mille rooleille on annettu oikeuksia tähän yritykseen. Näet myös listan käyttäjistä, joille on annettu oikeuksia tähän yritykseen. Voit lisäksi ylläpitää yrityksen rooleja lisäämällä tai poistamalla käyttäjiä rooleista. Valitse päävalikosta Asetukset. Valitse oikea yritys ja valitse Käyttäjät ja roolit.

 

Lisää käyttäjä rooliin Valitse käyttäjä valikosta ja klikkaa roolirivillä 'Lisää rooliin'. Jos käyttäjällä ei ole perusoikeutta yritykseen, hänet lisätään samalla automaattisesti yrityksen käyttäjät -rooliin.
Näytä roolit joissa ei ole jäseniä Oletuksena listalla näkyvät ne roolit, joissa on käyttäjiä. Jos yritykseen on annettu oikeuksia roolille, jossa ei ole yhtään käyttäjää, saat nämä näkyviin tästä klikkaamalla. Tällaisia voivat olla esim. järjestelmän automaattisesti luomat roolit, joita ei ole otettu käyttöön yrityksessä (lisäämällä niihin käyttäjiä).
Roolien ylläpito Roolien ylläpito avaa järjestelmätason roolienhallinnan.Tarvitset pääkäyttäjäoikeudet roolien ylläpitoon järjestelmätasolla.
Roolin oikeudet Klikkaamalla roolirivin auki näet, mitä oikeuksia roolilla on kuhunkin sovellukseen. Voit muokata oikeuksia klikkaamalla 'Muokkaa oikeuksia'. Avautuu sovelluksen asetukset. Muokkaa oikeudet tätä kautta normaalisti ja tallenna. Oikeudet päivittyvät Roolit -näkymään, kun avaat tai lataat sen uudelleen.
Yrityksen käyttäjät  
Käyttäjän oikeudet Näet kaikki käyttäjän oikeudet klikkaamalla käyttäjän riviä: roolit sekä henkilökohtaiset oikeudet.Jos käyttäjällä on henkilökohtaisia oikeuksia, voit muokata näitä klikkaamalla 'Muokkaa oikeuksia'. Avautuu sovelluksen asetukset. Muokkaa oikeudet tätä kautta normaalisti ja tallenna. Oikeudet päivittyvät Roolit -näkymään, kun avaat tai lataat sen uudelleen.
Luo uusi käyttäjä yritykseen Luo uusi käyttäjä ohjeen mukaisesti.

 

Kaikki yritykseen lisätyt käyttäjät viedään automaattisesti yrityksen Käyttäjä-rooliin (esimerkissä AST - Käyttäjä):

  • Kun käyttäjä perustetaan
  • Kun olemassa olevaa käyttäjää liitetään yrityksen muuhun rooliin


Et saa itse liitettyä käyttäjiä tähän rooliin yritystasolla. Jos käyttäjä täyty liittää vain tähän rooliin, tee se järjestelmän tasolla.

 


Takaisin alkuun